Nav view search

Навигация


Запірні пристрої вказівників рівня

 

Компанія "Теплотерм" пропонує запірні пристрої для покажчиків рівня замість ненадійних бронзових запірних пристроїв (запірний пристрій 12б1бк, запірний пристрій 12б2бк, запірний пристрій 12б3бк). Наша компанія пропонує якісні запірні пристрої ЗУ, виготовлені з вуглецевої сталі (на замовлення н/ж сталі) з нержавіючими запірними кранами.

     Запірні пристрої покажчиків рівня ЗУ складаються з верхнього, нижнього та продувного кранів. Приєднання запірних пристроїв покажчиків рівня марки ЗУ фланцеве Ду20 (за додатковим замовленням розмір фланця може бути змінено). Запірні пристрої покажчиків рівня призначені для перекриття подачі середовища в оглядове скло покажчиків рівня, що встановлюються на котлах, посудинах, апаратах та резервуарах промислових установок.

 

 

 Запірні пристрої вказівників рівня рідини зазвичай використовуються спільно з круглими водовказівними трубками або вказівниками рівня рідини 12кч11бк, 12с11бк, покажчиками рівня УУ в комплекті з рифленим склом (скло Клінгера). На малюнку зображено запірний пристрій вказівника рівня рідини, який з'єднується, з'єднується з рамкою вказівника рівня або скляною трубкою.

 

Кріплення та ущільнення скляної трубки в оправах кранів виробляють за допомогою графітових ущільнювачів.

 

ТОВ "ТПК "Теплотерм" рекомедує Замовникам купувати запірні пристрої ЗУ в комплекті з покажчиками рівня УУ(покажчик рівня з рамкою та рифленим склом), або з покажчиком рівня УУс (покажчик рівня рідини зі скляною трубкою та захисним кожухом). При замовленні запірних пристроїв з вказівниками рівня УУ або вказівниками рівня УУС, дане обладнання проходить гідравлічні випробування на заводі виробника в зборі, після чого Замовнику потрібно лише приєднати покажчик рівня до посудини під тиском, парового котла або деаератора.

 

 

НИЖЧЕ МИ НАВОДИМО ФОТО І ОПИС ЗАПОРНИХ ПРИСТРІЙ ПОКАЗАЧІВ РІВНЯ НА ЗАМІНУ ЯКИХ ПІДХОДИТЬ ЗАПОРНИЙ ПРИСТРІЙ ЗУ:

 

 

 

Запорний пристрій 12б1бк

 

Для продування системи необхідно встановити пробку нижнього крана в положення "закрито", а пробку верхнього корпусу в положення "відкрито"; короткочасно встановити пробку пробноспускного крана в положення "відкрито", а потім повернути її у вихідне положення "закрито". Робочий тиск 1,6 МПа (16 кгс/см 2 ), номінальний діаметр 20 мм, маса 2,4 кг, приєднання цапкова, діапазон робочих температур від 0 до 250 про С.

 

 

Запорний пристрій 12Б2БК, Запорний пристрій 12Б3БК

   

Запірний пристрій покажчика рівня рідини 12б2бк, запірний пристрій 12б3бк кранового типу латунний фланцевий призначений для перекриття подачі робочого середовища в оглядове скло покажчиків рівня, що встановлюються на котлах, судинах, апаратах та резервуарах промислових установок.

Робочий тиск 12б2бк-1,6 МПа; робочий тиск 12б3бк-2,5МПа, номінальний діаметр 20 мм, приєднання фланцеве Ду20, тип приводу ручний, діапазон робочих температур від 0 до 250 o С, робоче середовище вода, пара. Запірний пристрій покажчика рівня рідини 12б3бк кранового типу латунне фланцеве призначене для перекриття подачі робочого середовища в оглядове скло покажчиків рівня, що встановлюються на котлах, посудинах, апаратах та резервуарах промислових установок.

 

Запорний пристрій 12С13БК, Запорний пристрій 12НЖ13БК

Запірний пристрій покажчика рівня рідини 12с13бк та 12нж13бк клапанного типу сталевий.

Запірний пристрій покажчика рівня рідини 12с13бк клапанного типу і 12нж13бк з нержавіючої сталі призначений для перекриття робочого середовища в оглядове скло покажчиків рівня, що встановлюються на котлах (паровий котел Е-1/9, паровий котел Е-2,5/9 та ін.), судинах, апаратах та резервуарах промислових установок.

 

Для підбору рамок покажчиків рівня, або покажчиків рівня із запірними пристроями прохання звертатися до відділу продажу ТОВ "ТПК "Теплотерм" .

 

Також Ви можете переглянути опис інших покажчиків рівня: